Inner Light Transmission

⋆Groepsverband⋆

De Inner Light Transmission ondersteund bij het helen en upgraden van je cellen en het activeren van je DNA en je lichtlichaam. De groepstransmissie ondersteund bij het los laten van alle blokkades en overtuigingen die in de weg staan ​​om het leven te leiden dat je hoort te leven. Dit geeft je de mogelijkheid om meer van jouw lichtlichaam en wijsheid naar binnen te brengen, te herinneren, te helen en te transformeren. Het is tijd om op te staan ​​en in overvloed te leven. Je mag een leven leiden dat gevuld is met voorspoed, vreugde, onvoorwaardelijke liefde waar jij thuis kan komen in Eenheid

 

Een Inner Light transmission ondersteunt bij:

Ervaren van lichtheid

Het openen van je hart

Activeren hoger potentieel

Hogere spirituele frequentie 

Het versterken van je intuitie 

Het opschonen van blokkades

Activeert slapende delen van je DNA

Herinneren van je ware zielsessentie

Ervaren van onvoorwaardelijke liefde

Thuis in heelheid & eenheid

 

Wat kan je verwachten ?

 

De Inner Light Transmission word op een ceremoniële wijze gehouden en staat in teken om jullie " Inner light" te laten schijnen.

Het is een heilige cirkel van eenheid en liefde, waar we in verbinding met elkaar, in alle veiligheid en vertrouwen, de liefdevolle en hoge frequenties van het licht zullen ontvangen. Hierin neem ik je mee in een meditatie om dieper te zakken in jouw hart.

Waar jij de tijd krijgt om te verbinden en te openen, in stilte en zachtheid, waar je bewust kunt ZIJN in het NU.  

 

De lichttaal transmissie zal afgestemd worden op de groep en de locatie, waar velen lichtwezens aanwezig zijn waardoor er een zeer hoge frequentie van licht ontstaat. Dit creëert een krachtig energieveld voor diepgaande healing en inzichten.

 

Het uiten van wat er binnenin ons speelt, het dragen van elkaar en reflecteren op elkaar vanuit veiligheid en liefde wordt ten alle tijden gewaarborgd en gestimuleerd na de transmissie met iets lekkers en een warm kopje thee. 

 

Dat we in verbinding, met liefde en warmte terug mogen kijken naar een bijzondere Inner Light Transmission. 

 

Wanneer de datum en locatie zich aan zal dienen vind je de informatie op deze pagina en social media.