Healing en Activatie 

Alle healingen die ik geef worden ondersteund met Lichttaal 

 

Om lichttaal te kunnen begrijpen zou je dit het beste kunnen ervaren, maar voor de nieuwsgierige ziel doe ik een poging om het uit te leggen. Lichttaal is een multidimensionale vorm van communicatie die door middel van vibraties, trillingsfrequenties, geluid en energiestromen inwerkt op je hele Zijn. Je kan het zien als een soort geometrische codes en sleutels, direct vanuit de Bron, dat effect heeft op alle holistische niveau's (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel).

 

Lichttaal komt binnen in je lichaam op de onderbewuste laag: via je cellen en DNA. Het denkende hoofd wordt hiermee omzeild waar de lichttaal niet begrepen word, maar voor sommige wel te herkennen en/ of te voelen is. Lichttaal wordt uitgedrukt via de stem (zingen en klanken), via beweging (lichaam en handen) en via beelden (tekeningen en schrift). De lichttaal frequenties die je nodig hebt voor healing zit al klaar in je lichaam en je ziel weet precies wat het nodig heeft. Hierdoor kan iedereen lichtaal transmissies ontvangen met een open hart op bewust of onbewust niveau. 

 

Tijdens een persoonlijk afgestemde lichttaal transmissie maak ik verbinding met je ziels-energie en voel ik waar jouw belemmeringen in het nu moment zitten. Vervolgens maak ik verbinding met je hogere zelf waardoor de lichttaal coderingen vanuit een zuivere bron door me heen stromen om jouw belemmeringen te openen, activeren, transformeren en\of te helen. 

 

De coderingen die doorkomen horen bij jou. Als we op aarde komen kunnen we (nog) niet in een keer al onze kennis en wijsheid meenemen. Dit wordt beetje bij beetje ontwaakt en elke (nieuwe) lichttaal transmissie kan ondersteunen in jouw spirituele groei.